Floralux voor Kloen

Ten voordele van KLOEN

Op 22 & 23 november kan iedereen terecht in onze winkels in Ham en Dadizele om te genieten van een warme kerstsfeer op ons Cosy winter weekend. Steun ons project voor de Warmste week met de aankoop van een lekkere glühwein of warme chocolademelk op onze mini kerstmarkt.

Waarom dit goed doel?

Bij Floralux willen we dat iedereen gelukkig is, zowel onze klant als ons team medewerkers. Één van de ergste dingen die je kan overkomen is de ziekte van een kind, dan valt je wereld in duigen.
Om dan een doel te kunnen steunen dat in die moeilijke tijden een glimlach kan toveren op het gezicht van die jonge patiëntjes en heel even die angst en die zorgen op de achtergrond kan duwen is iets wat onbetaalbaar is voor hen en hun familie. Daarom kiezen we voor de mooie initiatieven die Kloen elk jaar opnieuw realiseert.

KLOEN

Kloen vzw brengt vrijwilligers bijeen om samen allerlei activiteiten op touw te zetten om het werk van de Ziekenhuisclowns, het Clownshuis (digitaal clownscontact voor langdurig zieke, thuisverblijvende kinderen + thuisbezoekjes van een clown waar mogelijk), Muco, Bubble ID ( immuunstoornissen), Orka (reumakinderen), en de Twinkels (clownerie voor zieke kindjes) te kunnen steunen. Aan het zieke kind, reiken de ziekenhuisclowns een taal zonder woorden, een taal die pijn en angst wegtovert, de magische taal van het toveren van een helende lach op ieder gezicht.

Bekijk dit goed doel