Flambeauxjuwelry

Ten voordele van WIJZERSTERK vzw

Sinds kort verkoop ik ooorbellen en juwelen die ik zelf samenstel en maak.

Waarom dit goed doel?

Als inwoner van Onze Lieve Vrouw Waver ben il bekend met deze organisatie en wil ik me hier voor engageren. Daarnaast heb ik zelf ook ervaring in het werken met mensen met een beperking en weet ik hoeveel steun en extra hump zij nodig kunnen hebben. De overheid heeft echter niet voldoende middelen, dus moeten wij als burgers zelf een steentje bijdragen.

WIJZERSTERK vzw

Dagbestedingsproject voor personen met een beperking te Onze Lieve Vrouw Waver. WIJ, samen met onze woon-, werk en leefomgeving bouwen aan een WIJZERE en STERKERE toekomst. Na jarenlange expertise vanuit de G-sportwerking in Onze-Lieve-Vrouw Waver, ervaren we dat dit het best te realiseren is in een aangepaste en inclusieve samenleving.
Een vertrouwde en veilige omgeving wordt ons aangeboden door KSK Wavria. Wijzersterk tracht een toekomst uit te bouwen, te midden van een dorpsgemeenschap en waar we ook een bijdrage kunnen leveren. Wijzersterk biedt zinvolle, aangepaste, kwaliteitsvolle en financieel haalbare dagbesteding aan, aan personen met een beperking.

www.facebook.com/vzwwijzersterk

Bekijk dit goed doel