Flamant

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wie aan de feestdagen denkt, denkt aan Flamant. En dit jaar zorgen wij voor de warmste cadeautjes. Vanaf september schenken wij een bijdrage aan Kom op tegen Kanker. Je vindt de zinderende aroma’s van onze geurstokjes in alle Flamant-winkels, onze Christmas Pop-up Shops én online: https://shop.flamant.com. Verras je iemand met ons warmste cadeau? Dan steun je dus automatisch ook iedereen die getroffen wordt door kanker.

Waarom dit goed doel?

Ons bedrijf, Flamant Design NV, gaat zich inzetten voor Kom Op Tegen Kanker. Er zijn verschillende werknemers binnen ons bedrijf die met de ziekte geconfronteerd zijn. Daarom willen we ons gezamenlijk inzetten om anderen te helpen die met deze ziekte moeten leven in de hoop dat in de toekomst, meer mensen gered kunnen worden alsook de steun aan de familie en vrienden nog kan verbeteren.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's