Fitness ook jij warm voor de de Korf vzw

Ten voordele van de korf vzw

Van maandag 9 t.e.m. zaterdag 21 december worden in de fitnesszaal van Sportcampus Lange Munte 2 loopbanden, 2 crosstrainers en 2 fietsen specifiek voorbehouden voor de Warmste Week. Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen, ook niet leden, mits vrije bijdrage voor het goede doel (vzw De Korf). Reserveer je tijd en toestel ter plaatse of telefonisch (056 278000). Raadpleeg de vrije plaatsen online via www.kortrijk.be/warmsteweeksport.
De actie gebeurt tijdens de gewone openingsuren, m.u.v. woensdag 18 december (gesloten o.v. de Warmathon).
Op zaterdag 21 dec is de fitness non-stop open van 9u30 tot 19u30.

Waarom dit goed doel?

De sportdienst van Kortrijk organiseert tijdens de vakanties vakantiekampen waarbij heel wat kinderen van de Korf bij ons op sportkamp komen. We willen deze kinderen steunen om ook op reguliere basis te sporten en een steentje bijdragen om deze kinderen gemakkelijker te laten sporten en een heerlijke sportieve vakantie te bezorgen.

de korf vzw

Organiseren en ondersteunen van begeleidingstrajecten voor kinderen en jongeren in een (tijdelijk) moeilijke leefsituatie, samen met de ouders en het betrokken netwerk. Extra middelen uit concrete acties worden in eerste instantie ingezet voor het aanbieden en organiseren van vrijetijdsinitiatieven voor deze kinderen en jongeren.

Bekijk dit goed doel