Fish For Life

Ten voordele van Golfbreker vzw

Gadus is een Belgisch visverwerkend bedrijf. Sinds het begin heeft het bedrijf zich gericht op het aanbieden van service, kwaliteit en flexibiliteit aan de retailmarkt. Voor 1 avond laten we jullie kennis maken met onze producten.

Op 22 november organiseren wij een Fish For Life-avond. Een avond vol ambiance en muziek, maar vooral: visjes! We bieden de hele avond onze eigen heerlijke lekkernijen aan. Een vis zwemt toch ook in het water? Dus bij ons droogje hoort ook een natje!

Deze avond toveren wij Gadus om & kun je een hapje en drankje nuttigen ter voordele van Golfbreker vzw! Al onze opbrengsten van deze avond zullen naar ons goed doel gaan.

Check zeker onze website & Facebookpagina voor meer info over onze actie!

Tot dan?!

Waarom dit goed doel?

Wij van Gadus nv, te Nieuwpoort, zochten een goed doel dicht bij huis. Met Golfbreker vzw spelen we een echte thuismatch.
Voor onze jongeren wordt het er niet makkelijker op om je plaats te vinden in deze maatschappij. De ene heeft het thuis dan al makkelijker dan de andere. Als één van de grootste visverwerkende bedrijven in België weten we ook hoe moeilijk het is om te groeien.
Net zoals wij hier in Gadus echte teamplayers, probeert Golfbreker een team te vormen met de jongere, zijn/haar gezin en de belangrijkste mensen uit hun omgeving. Deze visie steunen wij volledig.

Daarom gaan wij met Golfbreker vzw in zee en zullen wij hen een duwtje in de rug geven met onze actie: Fish For Life!

Golfbreker vzw

Golfbreker vzw is een Organisatie voor Bijzondere Jeugdzorg gesitueerd binnen de Integrale Jeugdhulp. Wij zijn werkzaam in de arrondissementen Veurne - Diksmuide (West-Vlaanderen).

Wij bieden enerzijds aan huis opvoedingsondersteuning aan in gezinnen met kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Anderzijds begeleiden wij jongeren tussen 17 en 21 jaar in de stap naar zelfstandigheid (alleen gaan wonen) .

Meer informatie over ons aanbod en onze werking is terug te vinden op onze website: www.golfbrekervzw.be

Bekijk dit goed doel