Fire for Life VZW

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Uit gans Vlaanderen verzamelen meer dan 1500 brandweerlieden op verschillende plaatsen in Vlaanderen, om dan gezamelijk naar Kortrijk af te zaken en een fantastische cheque te overhandigen in een spectaculaire sfeer.
Geld wordt ingezameld door de verkoop van kledij, handdoeken, ...

Waarom dit goed doel?

Fire for Life heeft reeds lange tijd een heel goede band met Make a Wish Vlaanderen. Kinderen een lach op het gezicht brengen als zij onze brandweerlieden zien, daar doen we het voor.

Maar dit zijn niet onze enige goede doelen. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor 3 goede doelen:
-Make a Wish Vlaanderen
-Cliniclowns
-Onafhankelijk Leven VZW

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel