FILOURUN

Ten voordele van Onze Kinderen

Op 8 september liepen honderden mensen voor de 2de keer door de brouwerij van ondermeer Kasteelbier, Slurfke en FIlou. Dit jaar konden de sportievelingen ook door de brouwerij wandelen. DJ's stonden langs het parcours om de bezoekers aan te moedigen. Nadien kreeg men 2 van onze nagelnieuwe blikken speciaalbier. Wij zijn de eerste speciaalbierbrouwerij met eigen inhouse blikkenlijn. Elk jaar schenken we aan een andere vzw !

Waarom dit goed doel?

Ken deze vzw al langer en steun ze ook prive. We kozen ook nog voor een 2de vzw. 'T kringske uit izegem

Onze Kinderen

Onze Kinderen vzw is een eigentijdse organisatie in de bijzondere jeugdzorg met een divers aanbod in de regio Roeselare, Rumbeke over Tielt en Ingelmunster tot in Menen.
Onze hulpverlening komt individueel en op maat tegemoet aan de noden van jongeren, gezinnen en hun omgeving die zich in een verontrustende leefsituatie bevinden en dit via een gedifferentieerd aanbod van thuis- of contextbegeleiding, dag begeleiding, verblijf, kamertraining, autonoom wonen, ondersteunende begeleiding of ervaringsgerichte projecten.
Reeds méér dan 70 jaar en met een enthousiast team van 130 medewerkers staan we in voor de ondersteuning van 186 kinderen, jongeren, hun gezin en hun context. "Er is altijd een toekomst" is hierbij onze drijfveer!

Bekijk dit goed doel