Filmnamiddag

Ten voordele van Vzw Samen Ouder

Geachte bewoner en familielid,

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben zijn we geld aan het inzamelen om een liftbusje aan te kopen. Dit om meer op uitstap te kunnen gaan met jullie.
Op donderdag 07 november 2019 organiseren we een cinema namiddag. We spelen de film “MIRA” in de polyvalente ruimte. De film start om 14u00. We voorzien snacks en drank die aan democratische prijzen te verkrijgen zijn. De inkom kost € 2,5 per persoon en is ter plaatse te betalen. Wie graag naar de cinema komt kan zich inschrijven via onderstaande strook. Familie en mantelzorgers zijn van harte welkom!
Opgelet: plaatsen zijn beperkt!

Graag inschrijvingsstrook vóór 01 november 2019 terug bezorgen aan de animatoren of ergotherapeuten.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij in een wzc werken dat onder de koepel van Samen ouder valt. WIj zouden dus graag met onze bewoners meer op uitstap willen gaan.

Vzw Samen Ouder

Vzw Samen Ouder biedt in het Waasland een warme thuis aan 600 ouderen. Naast het zorgaanbod is er in de 5 wzc's een uitgebreid activiteitenaanbod. Net zoals onze bewoners vinden wij dat de verhuis naar een wzc geen obstakel mag vormen om verder deel te nemen aan het maatschappelijk leven : een familiebezoek, winkelen, cultuur opsnuiven, supporteren voor een wedstrijd, ... . Door zorgbehoefte is vervoer met een gewone wagen of openbaar vervoer vaak niet mogelijk Daarom zamelen wij geld in om een liftbus aan te kopen. Wij willen al onze bewoners maximaal de kans geven om hun sociale contacten te onderhouden en te blijven genieten van het leven. Elke uitstap tovert een glimlach op hun gelaat. Door uw gift help ook jij mee hun dag mooier te maken!

Bekijk dit goed doel