Filmavond @Overkop

Ten voordele van huis voor jongeren vzw / OVERKOP Gent

Wij organiseren een filmavond waardoor we hopen meer licht te kunnen schijnen op VZW Overkop. Zodat meer jongeren in aanmerking komen met deze organisatie en in de toekomst zelf ook langs kunnen gaan. Er zullen toegangskaarten worden verkocht die tegelijk ook dienen als consumptiekaarten. Met een kaartje van 5 euro kan u 4 maal langs de baar gaan, om te halen wat je wil.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn van HoGent en studeren orthopedagogie. Dit goed doel spreekt ons aan omdat de doelgroep overeenkomt met onze richting.

huis voor jongeren vzw / OVERKOP Gent

In een OverKop-huis kan je als jongere van 12 tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen. Het is een veilige plek waar je ook een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp, zonder een label opgeplakt te krijgen.
In OverKop-Gent is geen enkele vraag te groot of te klein. Je bent er altijd welkom! Doe, voel, chill, hallo...daar staan we voor.

We zijn er ook trots op dat we de stem van iedere jongere centraal stellen zowel in je eigen verhaal als in onze werking. Dus ook als je een idee hebt om OVERKOP nog beter te maken. Dan is OVERKOP de ideale plaats.

Bekijk dit goed doel