Fika for life

Ten voordele van S.O.S. Hulp aan Mensen in Nood

Op donderdag 18 december organiseren we met 2 collega's onze Fika for life. We gaan een uurtje pauze nemen met lekkere warme dranken en vers gebakken lekkers. We steunen hiermee S.O.S. HAMIN omdat we willen dat meer mensen voor de nodige steun, warmte en gezelligheid terecht kunnen bij deze organisatie. We vinden het belangrijk dat mensen met minder middelen toch genoeg de mogelijkheid krijgen om zich ergens welkom en geliefd te voelen, dat ze kunnen genieten van ontmoetingen met elkaar, vergezeld door een lekkere warme drank, want dat biedt soms ook troost.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit goed doel omdat we het belangrijk vinden dat mensen die minder mogelijkheden hebben om tijdens deze feestperiode uitbundig te feesten, ook een warme plek hebben waar ze terecht kunnen voor een babbel en gezelligheid. Onze actie" Fika for life" sluit hierbij aan; wij maken het op het werk eens een uurtje extra gezellig met warme dranken en vers gebak en we hopen van harte dat met onze steun meer mensen kunnen genieten van contact met anderen, de nodige steun en middelen om comfortabel te leven.

S.O.S. Hulp aan Mensen in Nood

Ontstaan in 1986 is SOS Hamin een Antwerpse autonome vrijwilligersorganisatie die sinds 1995 een erkenning heeft van de Vlaamse overheid (Welzijn, Volksgezondheid en Gezin). Bij het 'Deurnse' grote publiek zijn we vooral bekend door de voedselbedeling maar ook onze 2e-handskledingwinkel 'Zoë' is een begrip geworden in Deurne. SOS Hamin is uitgegroeid tot een volwaardige noodhulporganisatie waar iedereen die het nodig heeft, terecht kan voor problemen allerhande. In onze ontmoetingsruimte "'t Steunpunt" zijn al onze hulpvragers steeds welkom voor een gratis tas koffie of thee. Voor onze medewerkers blijft het niet bij koffie schenken, maar zij luisteren met een groot hart en groot oor naar alle problemen die ter sprake komen.

Bekijk dit goed doel