FIK X Kampvuur X Livemuziek

Ten voordele van SHELTER AALST VZW

FIK staat voor een knetterend kampvuur en magnifieke livemuziek, voor jong en oud, scout of geen scout, voor onze verre vrienden, voor onze goede buren. Samen voor het goede doel. Voor drie schamele euro's mag je in de cirkel. Drie euro's die rechtstreeks naar De Warmste Week gaan, en meer specifiek naar Shelter Aalst vzw!
Ook menige muzikanten van eigen en niet zo eigen bodem zullen hun gitaar, kazoo of engelenstem bovenhalen. Voel je dus vooral uitgenodigd om mee te komen schreeuwen of lippen op de muziek, of breng gerust je eigen liedje tussenin.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een scouts uit Terjoden (Aalst) en elk jaar organiseren we een kampvuuravond voor het goede doel. Omdat wij elke week werken met kinderen en jongeren zoeken wij elk jaar een goed doel voor kinderen/jongeren uit de buurt en dit jaar hebben we met onze leidingsploeg gekozen voor Shelter Aalst VZW.

SHELTER AALST VZW

Shelter ontstond eind 2016 uit bekommernis om een doelgroep die heel kwetsbaar is en momenteel niet altijd bereik wordt door de reguliere hulpverlening. Wij vullen de hulpverlening aan en bieden de jongeren een rustpunt. Sommige jongeren moeten door omstandigheden op eigen benen staan vanaf het moment dat ze wettelijk meerderjarig zijn, ook al zijn ze daar eigenlijk nog niet klaar voor. Voor deze jongeren, tussen 18 tot 23 jaar, wil Shelter een rol van betekenis spelen.

Bekijk dit goed doel