Fijn op het Polenplein

Ten voordele van KOCK - De Hoge Kouter

Mensen en verenigingen van in en om Ardooie slaan de handen in elkaar op zondag 22 december. Op het Polenplein te Ardooie worden vele lekkere hapjes en drankjes verkocht terwijl iedereen kan genieten van heel wat randanimatie. Zich samen amuseren en ontmoeten staat centraal.
Naast het feit dat alle verzamelde centen dit jaar naar De Hoge Kouter uit Kortrijk gaan verzamelen we ook kledij en speelgoed voor twee goede doelen uit de streek.

Waarom dit goed doel?

Met het Warmste Weekcollectief uit Ardooie proberen we onze actie ieder jaar opnieuw op te zetten voor een organisatie die verbonden is met iemand uit ons dorp. Dit jaar is dit onze dorpsgenoot Emma Maeseele die school loopt in de Hoge Kouter te Kortrijk. Emma is een jonge dame die het syndroom van Down heeft.
Elke editie zetten we ons in voor een andere organisatie.

KOCK - De Hoge Kouter

Momenteel zijn we bezig met het bouwen van ons verblijf. Zo kunnen we onze jongeren naast een plek waar ze overdag terecht kunnen ook avond, nacht en weekendopvang aanbieden. Het spreekt voor zich dat een dergelijk project veel tijd, energie en geld kost. Wij kunnen er dan voor zorgen dat onze jongeren met een mentale beperking van 12 tot 25 jaar een gans jaar door 24/24 - 7/7 de warmte kunnen ontvangen.

Bekijk dit goed doel