Fifty shades of Sleepy

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Wij hebben een feest gegeven voor een vijftigste verjaardag . Eigenlijk was het de bedoeling om geen kado's te vragen, maar aangezien de warmste week dit jaar in Kortrijk doorgaat zagen we dit als een opportuniteit om wat centjes te verzamelen en te doneren aan een goed doel.

Waarom dit goed doel?

Wij vinden het zeer belangrijk dat ook deze mensen hun plaats vinden en ondersteund worden in de huidige hectische samenleving.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel