Fifa '20 tornooi For Life - 55 jaar Supra Bazar

Ten voordele van Vlaamse Vereniging Autisme

Samen spelen we Fifa '20, in een spannend toernooi. Iedereen start en langzaamaan vallen er spelers af tot de beste overblijft. Deelname kost € 15 (inbegrepen: 3 drankjes, FIFA-poster en FIFA-kubus).

De PS4's en controllers zijn al ter plaatse. Breng enkel je FIFA-vaardigheden mee.

Inschrijven kan via de infobalie in Supra Bazar Gullegem.

Waarom dit goed doel?

Aangezien we door familie met autisme zelf al in aanraking zijn gekomen met dit goed doel en we veel aan deze organisatie hebben gehad, willen we hen van harte steunen.

Vlaamse Vereniging Autisme

VVA brengt mensen met autisme, hun ouders, familie & sociaal netwerk samen. Onze hoop is dat door de samenleving te informeren en te activeren uiteindelijk mensen met autisme en hun omgeving zichzelf kunnen zijn.
VVA vertrekt hiervoor vanuit de kwaliteiten van personen met autisme. We tonen dat mensen met autisme specifieke noden hebben die voor elke persoon met autisme weer anders kunnen zijn.

In het DNA van VVA zit het NOOZO-principe: Niets Over Ons Zonder Ons. Dit betekent dat we mensen met autisme zoveel mogelijk bij onze werking betrekken door hen ook actief als vrijwilliger en als ervaringsdeskundige aan de slag te laten gaan.

Bekijk dit goed doel