Fietsers op Rollen

Ten voordele van Komok

‘Fietsers-op-Rollen’ is een echte koers op rollen met 8 vaste koersfietsen en een heuse presentator!

Je kan inschrijven voor één van de 8 kinderploegen (start wedstrijd om 14u) en/of één van de 32 volwassenenploegen (aanmelden tussen 16u en 16u30). Elke ploeg telt 4 deelnemers.
De sportievelingen leggen verschillende wedstrijden af o.a. een sprint, een afvallingskoers, een ploegkoers, een tijdrit,…
Wij zorgen tijdens deze namiddag-en avondactiviteit ook voor muziek, hamburgers, drank en ambiance!

INSCHRIJVEN kan vanaf nu op cypers.bollaerts@gmail.com. De inschrijving is pas compleet bij betaling van €40/ploeg op BE57 0635 9309 6835, met vermelding van jouw naam en de ploegnaam. Laat ons ook weten of je deelneemt met een kinder- en/of een volwassenenploeg.

Waarom dit goed doel?

Een mooi goed doel, uit de regio.

Komok

We zijn opgericht in 2016 met als hoofddoel de ondersteuning van ouders van kinderen met kanker. 2 van onze stichtende koppels hebben zelf (jonge) kinderen welke in remissie zijn na een zware behandeling. We hebben zelf vertoefd op de afdeling kinderoncologie van het UZ Leuven, en hebben daar mogen vaststellen dat de behandeling absolute top is, maar dat al wat rond de behandeling zit (ondersteuning van de kinderen, ouders, broers, zussen), sterk afhankelijk is van externe steun. Dit maakte bv dat ouders slecht-nieuws gesprekken kregen in het midden van de wandelgangen, daar er geen andere geschikte faciliteit was, zelf koken voor je kind was moeilijk, problematische babyfoons, ... Sindsdien zamelen we geld in door allerhande evenementen (quiz, wandeltochten, optredens, wedstrijden) voor overhandiging aan de kinderoncologie en kinderkankerfonds Leuven.

Bekijk dit goed doel