Fietsen voor de Palestijnse Circusschool

Ten voordele van Vrienden van de Palestijnse Circusschool

Dit jaar fietsen we van Mechelen naar Aalst... en terug.
Dat is 2x35km!
Felix (7), Anna (10) en Simon (12) gaan graag de uitdaging aan en laten zich sponsoren voor de vzw De Vrienden van de Palestijnse Circusschool. Mama en papa fietsen natuurlijk ook mee om alles veilig te laten verlopen.

Waarom dit goed doel?

De persoonlijke vriendschap met Jessika en Shadi, de oprichters van de school, is de eerste aanleiding. Maar we geloven vooral in de doelstelling van de school: kinderen die in uiterst moeilijke omstandigheden leven, kansen geven om zich te ontwikkelen via een kunstvorm waar zelfvertrouwen en teamwork belangrijk zijn.

Vrienden van de Palestijnse Circusschool

De 'Vrienden van' ondersteunen de Palestijnse Circusschool in Birzeit/Palestina die trainingen in circuskunsten biedt aan Palestijns kinderen en jongeren. Zo wil de school een nieuwe kunstvorm in Palestina ontwikkelen en het creatieve en fysieke potentieel van de jongeren helpen ontplooien. Daardoor worden ze ook versterkt om mee te bouwen aan een nieuwe samenleving. Door circusproducties te creëren en uit te voeren, wil de circusschool ook hoop inboezemen en de internationale bewustwording aanwakkeren over Palestijnse kunst en de vele uitdagingen waar de Palestijnse samenleving voor staat. https://www.facebook.com/friendsofthepalestiniancircusschool/?fref=ts of http://www.friendsofpalcircus.be

Bekijk dit goed doel