Festukival wintereditie

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

In de aanloop naar 'Festukival wintereditie' maken de leerlingen samen met de leerkrachten iets in de klas dat ze kunnen verkopen.
Tijdens onze activiteit zal er dus allerlei lekkers te koop zijn maar ook knutselwerkjes en oud speelgoed. Voor wie graag wil optreden zal er die dag een vrij podium zijn. Als klein extraatje volgt er een verrassingsact door de leerkrachten.

Waarom dit goed doel?

In de afgelopen jaren zijn we als school meermaals geconfronteerd met kanker. Binnen onze school hebben we collega's die gevochten hebben tegen deze ziekte, collega's die hun moeder of dochter steunen in hun strijd tegen kanker en een dappere kleuter die heeft gevochten tegen een zeer agressieve kanker.
Kort gezegd is het een doel waar we ons als school graag voor inzetten.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel