Fenix Double Bill

Ten voordele van TO WALK AGAIN

Wij gaan aan de inkom van ons evenement (=2 avonden een optreden van Fenix in Het Debuut in Westerlo) een pot zetten voor vrije gift, we gaan een deel van de winst van onze T-shirtenverkoop afstaan en dit bedrag gaan we nog mooi afronden.
Er zijn nog kaarten voor deze 2 avonden!

Waarom dit goed doel?

Als coverband hebben wij het voorrecht gehad om al op enkele evenementen van deze organisatie te mogen spelen. Zo hebben we een kleine inkijk gekregen op het fantastische werk dat deze mensen verrichten. We willen dus heel graag ons steentje bijdragen en iets teruggeven!

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel