Fendt Belgium

Ten voordele van Trias

Door middel van verkoop van allerhande producten zoals wafels, balpennen & FENDT-goodies zullen wij, samen met ons exclusief dealer-netwerk ons uiterste best doen hier een succes van te maken.

Waarom dit goed doel?

Trias verbindt wereldwijd gelijkgestemde boeren en ondernemers die onderling samenwerken om hun dromen waar te maken. Mensen, mensen en mensen: daar draait het bij Trias om. Dat is de missie van Trias. Deze sluit dan ook volledig bij onze visie aan en hierdoor zijn we dan voor de volle honderd procent hiervoor gegaan!

Trias

Wereldwijd krijgen te weinig mensen de kans om hun droom waar te maken. Een gebrek aan vorming, geen toegang tot krediet of een nalatige regering maakt het hen moeilijk.
Trias ruimt de obstakels van ondernemende mensen uit de weg. We verenigen hen in sterke boeren-en ondernemersverenigingen. Die organisaties verhogen de levensstandaard van hun leden en bouwen aan een maatschappij in evenwicht.
Trias verbindt, versterkt en verandert. We brengen ondernemende mensen samen, overal ter wereld. Zodat ze samen dromen kunnen waarmaken.

Bekijk dit goed doel