Fendt Belgium

Ten voordele van Boeren op een Kruispunt

Met gezellige producten zullen wij over gans België ons uiterste best doen lachende gezichten te creëren en op die manier Boeren op een Kruispunt VZW optimaal te ondersteunen.

Waarom dit goed doel?

Vzw Boeren op een Kruispunt is een hulporganisatie voor alle Vlaamse boeren en tuinders in nood. Onze organisatie heeft tot doel om alle Vlaamse land-en tuinbouwers te begeleiden bij financiële, economische, psychologische, technische of sociale problemen. Er zijn heel wat uitdagingen in de wereld, maar ook in België. De missie van deze VZW spreekt ons enorm aan omdat wij geloven dat hier te weinig aandacht aan gegeven wordt!

Boeren op een Kruispunt

vzw Boeren op een Kruispunt is een hulporganisatie voor boeren en tuinders in nood. We gaan gratis naar het bedrijf, en zoeken haalbare oplossingen binnen de mogelijkheden. Eenzaamheid, armoede en misbruikt vertrouwen komt op onze weg. Naast de praktische oplossingen investeren we ook in geestelijke gezondheidszorg: burn out, depressie en zelfmoord zijn onderwerpen die we niet uit de weg gaan. Met 6 vaste medewerkers, 9 psychologen en 30 vrijwilligers, doen we wat we kunnen.
Hoe groot is de kans dat je als mens een carrière;re lang geen sociale of vriendenhulp nodig hebt?
"Onze medewerkers doen iedere dag wat ze kunnen. Met uw concrete steun doen ze nog veel meer. "

Bekijk dit goed doel