Femma Beek verkoopt...

Ten voordele van ZEZIJNZO

We hebben bij femma een crea groepje dat graag haakt maar niet weet wat doen met de resultaten. Omdat we een mooi patroon hadden van kerstengeltjes om te hakeb, maar ook om ineen te knutselen, hebben we de handen in elkaar gestoken. De een haakte, wat haar ding was, de ander ging aan de slag met naald en draad en weer een andere zette alles in elkaar. Daarnaast hebben we van afval met kerstmotief op, kerstkaarten gemaakt. Kostte alleen een kaartje en lijm en we recupereren er afval mee. Goed hè?! En ja, kaarsen doen het altijd goed dus heeft Marijke de kelder opgeruimd en alle kaarsenvet resten gesmolten en er nieuwe kaarsen van gemaakt. We hadden in september een feest waarbij we wijnfleshouders hadden gemaakt. We konden ze in de kachel gooien, maar de verkopen is ook een mogelijkheid. En zo komen we voor de eerste keer op de sinterklaasmarkt van Bree terecht met allemaal mooie geschenkjes die aan 3€ per stuk verkocht worden.

Waarom dit goed doel?

Omdat het een vzw is die pas opgestart is en nog wel wat hulp kan gebruiken. We steunen ieder jaar een vereniging uit eigen gemeente.

ZEZIJNZO

We zijn een vereniging die zich dagelijks inzet voor ouders met kinderen van alle leeftijden met ontwikkelingsproblemen (sociaal, gedrag of leren).

We organiseren activiteiten zoals : sinterklaas, Pasen , uitstappen naar de zoo en andere activiteiten.

Voor de ouders organiseren wij maandelijkse gespreksavonden waar zij hun verhalen en ervaringen kunnen delen met lotgenoten ouders. Wij zijn volledig onafhankelijk van instanties en organisaties.

Ook hebben we regelmatig creatieve bijeenkomsten , lezingen, gezins- uitstappen enz..

Daarnaast zetten wij ons in voor gezinnen in financiële problemen of armoede.

Bekijk dit goed doel