FEB Veiling

Ten voordele van CRIG-fonds

Hang een jaar lang in het kantoor van Patricia Everaert, speel een MarioKart toernooi op groot scherm in auditorium Quetelet met Bart Defloor, ga naar een Anderlecht voetbalmatch met Stijn Baert, studeer in alle rust in de exclusieve bloklocatie van het monitoraat (incl. lunch), ontdek de wondere wereld van wijnen met Patrick Van Kenhove, geef jouw feest een upgrade met DJ Bruno Merlevede, leer zeilen met Ignace De Beelde, …

Bied op een activiteit van jouw favoriete lesgever of collega en steun zo het kankeronderzoek van UGent CRIG.

Raadpleeg de veilingscatalogus met alle activiteiten en items via www.ugent.be/eb/FEBauction.

Kom naar de live veiling in de Foyer (campus Tweekerken) op donderdag 28 november 2019 van 12.30 uur tot 14.00 uur. Onze professionele veilingmeester leidt de veiling in goede banen. Koop tussendoor een verfrissend drankje of een zoete zonde aan de bar, of schaf je een uniek paar FEB-sokken of een FEB tote bag aan.

Waarom dit goed doel?

Kanker is een vuile ziekte die vele mensen treft. Elk van onze studenten en medewerkers heeft minstens één persoon binnen zijn/haar kennissenkring die aan een vorm van kanker lijdt. Via onze actie willen we het baanbrekend onderzoek van onze UGent-collega's bij CRIG ondersteunen!

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel

Video's