FATAL

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Op 23 November houden we onze eerste editie van de fuif FATAL in Tienen. Het plan is om hier een jaarlijkse fuif van te maken en elk jaar een deel af te staan aan een goed doel.

Waarom dit goed doel?

Kanker is nog steeds de ziekte die in België het meeste doden eist. Graag willen we met onze inzet het onderzoek naar de bestrijding van kanker verbeteren of versnellen zodat er in de toekomst een medicijn bestaat voor iedereen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel