fanTAStisch

Ten voordele van Saying Goodbye

Als vrijwilliger bij vzw Saying Goodbye wilden wij ook graag een actie opzetten om deze mooie organisatie een hart onder de riem te steken. Mijn zus en ik verkopen samen originele mokken, die wij zelf zullen tekenen. We zorgen voor originele en/of grappige quotes, cartoons, tekeningen, ... de koper kan ook zelf kiezen wat ze erop willen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn vrijwilligers die meegaan op kamp. Ook hebben we zelf iemand verloren en vinden we het belangrijk dat mensen kunnen praten over hun gevoelens.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel