Fancy Fair

Ten voordele van VZW UBUNTU ACHTKANTER

Van 21 okt tot en met 12 nov bouwen we onze winkel om tot een Fancy Fair. Tijdens deze 3 weken plaatsen we in onze afdelingen volksspelen. Klanten kunnen deze spelletjes spelen en hiervoor een vrijwillige bijdrage doen in de spaarpotten. Daarnaast voorzien we een wafelbak voor het goede doel. We houden ook een veiling voor het goede doel. Klanten kunnen bieden op bepaalde artikelen en het ingezamelde geld gaat naar de Warmste Week. Tot slot is er ook een vaas gevuld met sponsjes. Voor 2 euro kunnen deelnemers raden hoeveel sponsjes er in de vaas zitten. De winnaar krijgt een prijs.

Waarom dit goed doel?

Met onze winkel dragen we dit initiatief een warm hart toe. We vinden het ook leuk om iets te doen voor een goed doel in onze region.

VZW UBUNTU ACHTKANTER

Groep Ubuntu x 8K gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerk zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk!
Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing .
Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we én voor mensen met een (vermoeden van) beperking én voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend! Mens zijn doe je samen. Iedereen zorgt voor iedereen.

Bekijk dit goed doel