Familietrail

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Tantes/nonkels/oma's/opa's/mama's/papa's/broers/zussen mogen per twee een parcours afleggen doorheen de school. Dit zowel in de kleuterschool, lagere school als in de secundaire school.
Onderweg komen de deelnemers allerlei 'hindernissen' tegen die ze samen tot een goed einde moeten brengen. Dit kan gaan van zaklopen, tot 'de vloer is lava', tot duo-spelen.
Onderweg is er een kleine versnapering en een drankje voorzien. Wanneer ze het tot een goed einde hebben gebracht kunnen de deelnemers en het entourage genieten van soep, hotdogs en een drankje aan kleine prijsjes. Het inschrijvingsgeld bedraagt 4 euro per deelnemer.
De opbrengst hiervan gaat naar Make-a-Wish.

Waarom dit goed doel?

De kinderen van onze school hebben dit doel zelf gekozen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel