Familiepopjes voor Boven de Wolken

Ten voordele van Boven De Wolken

Gepersonaliseerde minimalistische houten familiepopjes met hangertjes om in de kerstboom te hangen. De popjes worden gepersonaliseerd aan de hand van de initialen van jouw gezin. De popjes zijn beschikbaar in goud, zilver en brons en bestaan in twee varianten, een mannelijke versie en een vrouwelijke versie. Vilten engelenvleugeltjes kunnen optioneel toegevoegd worden.

Waarom dit goed doel?

Als grafisch ontwerpster ben ik blij dat ik heel wat geboortekaartjes mag ontwerpen voor de kleine wondertjes die we zo graag groot willen zien worden. Maar dat het met onze kleintjes vaker misloopt dan we weten, is het voorbije jaar helaas opnieuw gebleken. Voor alle ouders waarbij de hemel plots op hun hoofd valt, en de grond onder hun voeten weg zakt, is Boven de wolken een lichtpuntje in de duisternis.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel