Famba for life

Ten voordele van ENCHANTE

Famba is een kleurrijke, geëngageerde percussiegroep die met Latijns-Amerikaanse ritmes sfeer en ambiance brengt. Op 21/12 zullen wij tussen 14u en 17u optreden in de Gentse binnenstad om geld in te zamelen voor ons goed doel.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn van Gent en we vinden het belangrijk om een lokaal goed doel te steunen. We willen op onze manier bijdragen aan een warmere stad waar iedereen zich welkom voelt.

ENCHANTE

Enchanté is een (nu nog Gents) netwerk van hartelijke handelaars en burgers die gratis kleine diensten aanbieden aan wie hier om welke reden dan ook nood aan heeft. Een glas water, een kop koffie, of een plek om een rugzak te zetten, het kan allemaal. Enchanté droomt van een stad vol warme plekken waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Zo’n kleine gebaren kunnen het verschil maken, toch? Ervaringsdeskundige Natachea zegt het zo: “Het zit hem in simpele dingen, zoals een kop koffie. Mensen in problemen hebben vooral behoefte aan plekken waar ze mens kunnen zijn onder de mensen. Er zijn voorzieningen voor daklozen of mensen met psychische problemen. Maar dan zitten daklozen onder de daklozen. Door Enchanté zitten ze waar iedereen zit.” Zo wil Enchanté drempels verlagen en sociale muurtjes slopen om meer ruimte te creëren waar IEDEREEN mens onder de mensen kan zijn.

Bekijk dit goed doel