Fakkels For Life

Ten voordele van Alianza - CGG PassAnt vzw

Op 29/11/2018 organiseren wij, Scouts Asse, een fakkeltocht t.v.v. Alianza VZW. Er zullen onderweg verschillende standjes staan met onder andere soep en andere heerlijke opwarmertjes aan een spotprijs.
De tocht eindigt rond een vuurtje waar we samen nog iets kunnen drinken en een gezellig babbeltje kunnen slaan! De fakkeltocht zelf kost 5 euro per persoon.

Waarom dit goed doel?

Alianza is een goed doel, geboren en getogen in onze omgeving. Wij, als Scouts & Gidsen Asse, komen dagelijks in aanraking met kinderen, jongeren en hun welzijn. Samen met en voor hun willen wij bijdragen tot een beter welzijn, voor ieder kind. Dit als project dat zijn wortels kent bij een mama van één van onze leden, maakt het voor ons nog unieker om dit project te ondersteunen.

Alianza - CGG PassAnt vzw

Alianza is een kleinschalig project van Centrum Geestelijke Gezondheidszorg PassAnt vzw, dat zich inzet voor ouders en kinderen in hoog-conflictscheidingsituaties en situaties van oudervervreemding.
Alianza heeft als missie het begrip voor de complexiteit van deze situaties te verhogen en de hulpverlening aan deze ouders en hun kinderen te verbeteren. We willen een dynamische, innovatieve partner en aanspreekpunt zijn waar men als ouder, kind en/of jongere, plusouder én hulpverlener terecht kan voor vragen en ondersteuning in situaties van een hoog-conflictscheiding en oudervervreemding. We hebben een eigen therapeutisch aanbod. Daarnaast doen we aan deskundigheidsbevordering via vorming en supervisie. Tenslotte ijveren we voor een beter begrip en meer ondersteuning voor oudervervreemidingsituaties. Tenslotte werken we nauw samen met juridische partners en partners in de hulpverlening.

Bekijk dit goed doel