Fabelachtige Lampionnekestocht

Ten voordele van Esardogs Belgium vzw

Er was eens heel lang geleden in de Hoge Mouw … Trek in het schemerdonker met lampionnekes langs verhalenvertellers (dé Kastelse leerlingen van de Academie, afdeling Woord) door het bos.
Op het einde kan je je nog verwarmen aan knetterend vuur en de Oxfam-bar.
Het vertrek voor de wandeling is tussen 18 en 20 uur. Deelnameprijs: 2 euro per persoon, voor de kinderen wordt een lampionneke voorzien.
Deze wandeling is voor iedereen geschikt, ook voor gezinnen met kinderen. De paden zijn niet toegankelijk voor rolwagens en buggy’s, honden zijn aangelijnd welkom.
Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Hoge Mouw, 2460 Kasterlee.
Inschrijven vanaf 1 oktober en vóór 20 november is noodzakelijk. Een inschrijving wordt steeds per e-mail bevestigd.
Inschrijven via www.provincieantwerpen.be --> Hoge Mouw --> fabelachtige lampionnekestocht

Waarom dit goed doel?

Samen met de collega's van Provinciaal groendomein Hoge Mouw en Prinsenpark organiseren we de fabelachtige lampionnekestocht. We kozen een organisatie uit onze regio, meer bepaald in Kasterlee, en welke ons team het meest aan spreekt.

Esardogs Belgium vzw

Wie zijn wij ?

ESARdogs Belgium is ontstaan uit een groep mensen die gepassioneerd en vrijwillig bezig is met reddingswerk , in combinatie met honden.
Door dit enthousiasme groeide ‘ ESARdogs Belgium‘ uit tot een super gemotiveerd team dat dag en nacht, 7 op 7, gratis klaarstaat voor mensen in nood en dit zowel in binnen- als buitenland.
Alles wat we doen is gratis. Toch kost onze werking pakken geld. Dat verkrijgen we door sponsoring, eigen middelen, giften en hopelijk ook via deze weg.

Dus steun ESARdogs Belgium, enkel zo kunnen wij opzoek gaan naar iemand die jij misschien mist.

Bekijk dit goed doel