Exit 7 Winterbar

Ten voordele van MUG-Helikopter IMDH vzw

Kom en geniet van een MOAT streekbier, een lekkere cocktail en traditioneel gemaakte paëlla.

Het bier staat koel, de cocktails worden geshaked, de zeevruchten worden gevangen,…

Meer info via administratie@ghimlo.be

Waarom dit goed doel?

De MUG-helikopter hebben we dit jaar al in actie gezien op onze parking. Om er voor te zorgen dat die in de lucht kan blijven en zo jaarlijks honderden moeilijk bereikbare slachtoffers de eerste zorg kan toedienen, willen we graag ons steentje bijdragen met enkele bedrijven uit de Autobaan te Loppem.

We nodigen de medewerkers, familie en vrienden van de bedrijven uit de buurt graag uit op de 1e editie van de ‘Exit 7 Winterbar’ ten voordele van De Warmste Week!

MUG-Helikopter IMDH vzw

De vzw Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening en zijn MUG-Helikopter redt al ruim 30 jaar levens en komt gemiddeld 600 maal per jaar tussen bij levensbedreigende aandoeningen ten gevolge van ziekte of ongevallen.

Financiering deels via sponsoring
De kostprijs kan en mag zeker niet verhaald worden op de vervoerde patiënten aan wie hetzelfde tarief van het ambulancevervoer via de weg wordt aangerekend. De financiering gebeurt door een bijdrage van de provincie West-Vlaanderen, gemeentes uit West-Vlaanderen en een 10-tal Oostvlaamse gemeenten . Verder dient beroep gedaan te worden over zowel grote als kleine sponsoren om het jaarlijks budget sluitend te krijgen.

Bekijk dit goed doel