Exclusieve kerstkaartenverkoop - KSA Berlare

Ten voordele van Knoest vzw

Via deze weg proberen wij ons steentje bij te dragen aan de gekozen organisatie om ook deze jongeren mooie momenten te laten beleven.

Deze kerstkaartjes zijn te koop van 1 tot en met 21 december 2019 bij de leiding voor en na de activiteiten en op de kerstmarkt op zaterdag 21 december 2019.

De opbrengst van onze actie gaat integraal naar Knoest vzw uit Wichelen. Knoest biedt betaalbare vakanties aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren van 6 tot 14 jaar. Zij willen de kinderen niet alleen een leuke vakantie gunnen, zij willen hen ook zeven dagen lang verlossen van vooroordelen en van preventieve begrenzingen die hun dikwijls opgelegd worden vanwege hun specifieke problematiek.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit goed doel omdat, wij als jeugdbeweging het zeer belangrijk vinden dat maatschappelijk kwetsbare jongeren ook kunnen genieten van een fantastische vakantie. Wij ervaren als jeugdbeweging hoe leuk zo een kamp kan zijn en willen iedereen dan ook de kans geven om dit net zoals ons te ervaren.

Knoest vzw

Knoest biedt betaalbare vakanties aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren van 6 tot 14 jaar. Wij willen de kinderen niet alleen een leuke vakantie gunnen, wij willen hen ook zeven dagen lang verlossen van vooroordelen en van preventieve begrenzingen die hun dikwijls opgelegd worden vanwege hun specifieke problematiek.

Via muzische vormingen, natuurexploraties, intensief actieve spelen en meditatieve momenten willen wij de kinderen bij hun vertrek een flinke dosis zelfbewustzijn en zelfvertrouwen meegeven.

Bekijk dit goed doel