Examenoverleefpakketten

Ten voordele van Tejo Gent

Onze school, het GO! Erasmusatheneum Deinze, stelt pakketten samen om de examens mee door te komen. In elk pakket vind je een geluksbalpen, zwarte chocolade (goed voor de hersenen), een theelichtje om warmte te bieden, relaxerende thee, kleefbriefjes om notities te maken, chocomelk om een lastig moment door te komen, een markeerstift, een met de hand geschreven briefje om je succes te wensen, een gezond tussendoortje, een toeter om het einde van de examens te vieren, enz.
We verkopen de pakketten voor 8 euro aan onze leerlingen, maar ook oud-leerlingen en andere personen die een dergelijk pakket kunnen gebruiken, kunnen er eentje aankopen.

Waarom dit goed doel?

Als school dragen we organisaties die zich inzetten voor jongeren en hun welzijn en welbevinden een warm hart toe. Onze leerkrachten, ouders en leerlingen konden ideeën aangeven voor goede doelen en deze organisatie was voor velen een logische keuze.

Tejo Gent

Als jongeren het even niet zien zitten en om te voorkomen dat de probleemsituatie escaleert, biedt TEJO Gent gerichte therapeutische hulpverlening aan die laagdrempelig, anoniem en gratis is.

Gemotiveerde en deskundige jeugdtherapeuten begeleiden de jongeren, tussen 10 en 20 jaar, en ondersteunen de jongeren in hun persoonlijk traject.

Elke maandag, woensdag, donderdag en zaterdag, zijn er therapeuten beschikbaar in het
gezellige TEJO-huis in het centrum van Gent.

Je vindt ons terug op facebook en op www.tejogent.be

Bekijk dit goed doel

Video's