everything, everything has a crack that's how the lights comes in

Ten voordele van Te Gek!?

We ondernemen meerdere acties in het kader van de opstart van ons hotel GIULIA en onze bar BareFood:
- inhuldiging wallgraphic van Steve Locatelli op 11/10 met onze eigen signature cocktails. Voor elke verkochte cocktail doneert BFG 1€ aan Te Gek
- Elke Lazy Sunday Noon doneert BFG 5€ per gast
- Aperitivo lancering
- Mondays Readers Delight vanaf 14/10
- Tuesdays Vinyl Delight vanaf 22/10
- Kerstperiode....

Waarom dit goed doel?

Met ons recent geopend boutiquehotel en cosy bar BareFoodGIULIA te 3500 Hasselt Leopoldplein 26 (opening vrijdag 13/09/2019) hebben wij gekozen om een goed doel te steunen tot aan de afsluiting van de warmste week. Menselijk warm en persoonlijk contact, zich goed voelen, gezien worden, opgemerkt worden, aandacht schenken en krijgen dat zijn enkele van onze motto's die ons concept omschrijven. Een warme ontmoetingsplaats waar mensen zich thuis voelen (blootsvoets desnoods :) ) En het psychisch welzijn van kinderen en jongvolwassenen ligt ons extra nauw aan het hart uit eigen ervaring in onze heel nabije omgeving en omdat zij onze toekomst zijn. De problematiek is veel groter en de situatie veel ernstiger dan velen denken of zelfs durven toegeven. Onze bijdrage is een klein steentje met hopelijk een grote impact

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel