Estefatteloop SMO

Ten voordele van KiKOV-Leuven

We organiseren een estafettewedstrijd in en rond de schoolgebouwen. De teams bestaan uit minstens 5 lopers en proberen in een uur tijd zoveel mogelijk rondjes af te leggen. Elk team betaalt inschrijvingsgeld. Rond het parcours voorzien we randanimatie, eet - en drankgelegenheden.
Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.
We zien onze estafetteloop als een goede opwarming voor de warmathon waar we ook elk jaar met zo veel mogelijks deelnemers aan de start komen.

Waarom dit goed doel?

Ik vertegenwoordig als leerkracht onze school St. Martinuscollege te Overijse. Enkele jaren gelden ging Arno bij ons naar school. Arno werd geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker in de hersenen. Het bleek voor Arno een strijd die hij onmogelijk kon winnen. Vanaf dit schooljaar loopt de zus van Arno bij ons school. Graag willen we haar en de ouders steunen door zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit project.

KiKOV-Leuven

KiKOV-Leuven is de Kinderkanker Oudervereniging voor kinderen met kanker die in Gasthuisberg (UZLeuven) behandeld worden of werden. KiKOV-Leuven wil een netwerk van ervaringsdeskundige ouders vormen om andere gezinnen te ondersteunen en te helpen.

KiKOV-Leuven organiseert o.m. familie-activiteiten, een ADO4daagse voor tieners met kanker, gezinnen krijgen de kans om gratis een ontspannende vakantie te beleven, op feestdagen worden de gezinnen van patiƫnten die in het ziekenhuis moeten blijven een beetje verwend, KiKOV-Leuven koopt info-boekjes aan, etc...

Alvast bedankt voor jouw steun.

Voor meer info zie www.kikov-leuven.be

Bekijk dit goed doel