ERA Innoa chocolaatjes voor de Pompoenerie

Ten voordele van De Schreeuw / De Pompoenerie

We verkopen ERA chocolaatjes aan heel ons lokaal netwerk van zelfstandigen, particulieren, kennissen, vrienden, familie... (5 euro per doosje) om zo de Pompoenerie met veel plezier aan extra werkingsmiddelen te helpen!

Waarom dit goed doel?

We ondersteunen met ongelooflijk veel plezier als lokaal kantoor binnen het nationale ERA-netwerk de warme initiatieven van De Pompoenerie. Met ons kantoor zijn we, onder meer, actief in Kasterlee en volgen we deze fijne vzw al een tijdje van op afstand. Toen we dan op zoek waren naar een doel voor onze actie voor de Warmste Week, was de beslissing snel gemaakt!

De Schreeuw / De Pompoenerie

De Pompoenerie is een werkervaringscentrum van vzw De Schreeuw voor mensen met een (arbeids-)beperking. Via het kweken van pompoenen, de verwerking ervan tot originele producten, de verkoop ervan, groenzorg en composteren, geven we opleiding, arbeidstraining en sociale vorming. Op deze manier verhogen hun kansen op de arbeidsmarkt en zoeken wij mee naar doorstromingsmogelijkheden in het gewone arbeidscircuit, in maatwerkbedrijven of binnen arbeidszorg. Sinds 1/9/18 zijn wij ook gestart als time-outproject voor 5 scholen voor buitengewoon onderwijs in de regio Kasterlee - Turnhout - Geel. Op weekbasis werken een 25-tal personen in het project.

Bekijk dit goed doel