ERA chocolaatjes – Roel & Partners Londerzeel

Ten voordele van Endometriose Vereniging België

Met ons vastgoedkantoor willen wij ons inspannen om de Endometriose Vereniging van België te steunen!

Hiervoor verkopen wij ERA chocolaatjes om zo geld in te zamelen voor de vereniging.

Waarom dit goed doel?

Als grootste Vlaamse vastgoednetwerk ERA vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen en dit met een ERA chocolaatjes actie! Daarnaast wensen wij ook een actie te kiezen waarbij wij en/of onze medewerkers betrokken zijn. In dit geval is één van ons zelf ook getroffen door deze aandoening en willen wij hiermee de Endometriose Vereniging een hart onder de riem te steken.

Endometriose Vereniging België

Naar schatting heeft 1 op de 10 vrouwen endometriose. Wereldwijd zijn dat 176 miljoen vrouwen.
Endometriose is een aandoening waarbij weefsel vergelijkbaar met de binnenkant van de baarmoeder op andere plekken in het lichaam buiten de baarmoeder wordt gevonden (meestal op de eierstokken, eileider, darmen, blaas of in zeldzame gevallen op de nieren en longen) wat een chronische ontstekingsreactie induceert.
De meest voorkomende symptomen van endometriose zijn: menstruatiepijn, (chronische) buikpijn, darm- en blaasproblemen, vermoeidheid, pijnlijke geslachtsgemeenschap en onvruchtbaarheid.
De Endometriose Vereniging heeft als doel te ondersteunen, raadplegen, informeren en vertegenwoordigen, allen die getroffen zijn door endometriose.

Bekijk dit goed doel