ERA chocolaatjes RENOMAR Nijlen

Ten voordele van Baubo

ERA is het grootste Vlaamse vastgoednetwerk, dus het is belangrijk dat ook wij ons steentje bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen. Daarom zetten wij bij ERA Renomar ons dit jaar ook in om het goede doel te steunen.

Kom binnen in één van onze kantoren onze te Herentals, Nijlen of Lier, koop je pakje chocolade en help ons 'Baubo' te steunen.

Waarom dit goed doel?

Als grootste Vlaamse vastgoednetwerk ERA vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen en dit met een ERA chocolaatjes actie!

Baubo

Op Emiliushoeve, werken 32 prachtige mensen. Mensen met een verstandelijke beperking maar vooral mensen met bijzondere kwaliteiten! Iedereen hier gaat op zoek naar zijn ambities, interesses en mogelijkheden. Sommigen hebben veel ondersteuning nodig, anderen kunnen zelfstandig werken. Voor iedereen is het belangrijk om van betekenis te kunnen zijn, deel uit te maken van de maatschappij, ook voor mensen met een verstandelijke beperking.
Ons werkaanbod is dan ook enorm veelzijdig. Van het verzorgen van landbouwdieren tot het verzorgen van (speel)tuinen en parken in samenwerking met OCMW en gemeente.

Momenteel brengen we met de fiets, in samenwerking met het Herdershof, biologische groentenpakketten rond tot bij de klanten hun thuis. Om dit vlotter te doen verlopen zouden we graag een bakfiets aanschaffen, de emielmobiel. De emielmobiel maakt het voor de deelnemers mogelijk om de groetenpakketten en soep vlot tot bij de mensen thuis te brengen.
Help ons deze droom waar te maken!

Bekijk dit goed doel