ERA chocolaatjes RENOMAR Lier

Ten voordele van Ons Steentje

ERA is het grootste Vlaamse vastgoednetwerk, dus het is belangrijk dat ook wij ONS STEENTJE bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen. Daarom zetten wij bij ERA Renomar ons dit jaar ook in om het goede doel te steunen.

Kom binnen in één van onze kantoren onze te Herentals, Nijlen of Lier, koop je pakje chocolade en help ons 'ONS STEENTJE' te steunen.

Waarom dit goed doel?

Als grootste Vlaamse vastgoednetwerk ERA vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen en dit met een ERA chocolaatjes actie!

Ons Steentje

Ons Steentje biedt ondersteuning van gezinnen met een levensbedreigend ziek kind of kinderkanker. Vanuit een behoefteanalyse die afgenomen wordt door de ervaringsdeskundige coach, gaan we het gezin begeleiden om optimale kansen te geven voor het kind. Vervolgens worden er samen oplossingen gezocht. Ook aanvullende therapieën kunnen voorgesteld worden in samenspraak met behandelend arts. Gezinnen worden ook uitgenodigd om te ontspannen in Stokershorst, een plaats tussen positieve mensen, natuur en dieren. www.innessence.org

#verzorgenzonderzorgen
#samensterktegenziekte
#belangenbehartiging
#vangnet

Bekijk dit goed doel