ERA chocolaatjes RENOMAR Herentals

Ten voordele van TO WALK AGAIN

ERA is het grootste Vlaamse vastgoednetwerk, dus het is belangrijk dat ook wij ons steentje bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen. Daarom zetten wij bij ERA Renomar ons dit jaar ook in om het goede doel te steunen.

Kom binnen in één van onze kantoren onze te Herentals, Nijlen of Lier, koop je pakje chocolade en help ons 'To Walk Again' te steunen.

Waarom dit goed doel?

Als grootste Vlaamse vastgoednetwerk ERA vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen en dit met een ERA chocolaatjes actie! Daarnaast wensen wij ook een actie te kiezen waarbij wij en/of onze medewerkers rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn.

TO WALK AGAIN

To Walk Again betekent HOOP op een actieve toekomst met mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zij biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage, laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan via (eigen) aangepaste accommodatie en materialen. To Walk Again biedt daarnaast een uniek en innovatief revalidatieconcept aan. Op basis van hoogtechnologische apparatuur (zoals de staprobot) verlegt ze de fysieke, medische en mentale grenzen van mensen met een fysieke beperking. Yes we can!

Bekijk dit goed doel