ERA Chocolaatjes - ERA WoonGoed

Ten voordele van Primavera vzw

Wij verkopen doosjes ERA chocolade aan € 5/doos om Primavera de kans te geven een nog betere thuis te creëren voor hun gasten alsook leuke activiteiten te kunnen aanbieden tijdens de dagondersteuning.

De chocolaatjes kunnen aangekocht worden op ons kantoor te Merksem, Lambrechtshoekenlaan 169 tijdens de kantooruren.

Waarom dit goed doel?

Als grootste Vlaamse vastgoednetwerk ERA vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen. Onze passie gaat verder dan de vastgoedmarkt.

Graag helpt ERA WoonGoed Merksem deze lokale VZW om een nog betere thuis te kunnen bieden aan hun gasten.

Primavera vzw

Primavera vzw is een kleinschalige Voorziening, gelegen in het hart van Merksem en zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast onze visie richten we ons op het 'Samen Uniek' zijn. Zijn wie je bent, luisteren naar elkaar en samen op pad om dromen waar te maken. Samen werken of samen 'doen', geeft veel groeikansen. We leren van elkaar en moeten de kans krijgen om onze talenten te ontwikkelen. Wij bieden onze Gasten zowel een thuis aan om in te wonen, als een dagcentrum om activiteiten te doen. Samen gaan we opzoek naar de activiteiten die het best aansluiten bij de Zorgvraag. Zo is er de keuze uit heel wat activiteiten: koken, Kunst, zwemmen, fietsen, netbal, boccia, Special Olympics, tuinatelier, houtatelier, semi-industrieel werk, enz. ...

Bekijk dit goed doel