ERA chocolaatjes - ERA Visie Plus

Ten voordele van Villa Samson

In onze kantoren te Dilbeek, Ternat en Asse verkoopt vastgoedkantoor ERA Visie Plus lekkere ERA chocolaatjes aan 5 euro per doosje.

Wij steunen hiermee met veel plezier de Warmste Week.

De opbrengst gaat naar het goede doel Villa Samson, verbonden aan het UZ te Brussel. Villa Samson is een huis naast het ziekenhuis waar het huisdier van gehospitaliseerde patiënten op bezoek kan komen.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen dit goede doel omdat het een initiatief is dat een brede groep van mensen helpt die in een moeilijke situatie op een liefdevolle en warme manier ondersteund worden.
Bovendien bevindt de organisatie zich in onze regio.

Villa Samson

Villa Samson is een huis naast het ziekenhuis waar gehospitaliseerde patiënten hun huisdier op bezoek kan komen en maakt het ook mogelijk mensen te helpen met getrainde dieren. Het is een uniek concept in Europa en is een warme plek vol hoop, troost en liefde, een plek waar je je ziekte even kan vergeten. Villa Samson is er voor alle patiënten van het UZ Brussel, maar vooral oudere mensen en kinderen hebben nood om hun dier nog eens te zien. En als je aan het einde van je leven staat kan je in Villa Samson afscheid nemen van je geliefde dier.

Bekijk dit goed doel