ERA- chocolaatjes - ERA Vastgoed Thuis

Ten voordele van De Kruiskenshoeve vzw

Als ERA-makelaar bouwen wij dagelijks mee aan anderen hun toekomst. Wij gaan actief mee op zoek naar de ideale Thuis en staan daarbij stil bij ieders noden en wensen. Tijdens deze periode van vreugde en genegenheid staan wij graag nog even stil bij jongeren die het soms moeilijk hebben om te aarden in hun omgeving. Daarom steunen wij met alle plezier de Kruiskenshoeve die hen super begeleid in het zoeken naar positieve ankers zodat ze terug de draad kunnen opnemen in hun dag dagelijks leven.

Waarom dit goed doel?

Als ERA-makelaar bouwen wij dagelijks mee aan anderen hun toekomst.

Bouw nu samen met ons mee aan de toekomst van de jongeren van de Kruiskenshoeve.

Voor 5 euro kan u bij ons lekkere ERA-chocolaatjes kopen.
Te verkrijgen in ons kantoor in de Boelare 67, Eeklo of op vraag!

De Kruiskenshoeve vzw

De VZW Kruiskenshoeve is een time-out project voor jongeren (10-18j) die het door omstandigheden moeilijk hebben en, tijdelijk, niet meer in hun voorziening of school kunnen aarden.
Bij ons, op de boerderij,op het platte land van het 'Meetjesland', kunnen die jongeren tot rust te komen. Zij nemen deel aan de activiteiten op de boerderij die zeer seizoen gebonden zijn maar sport(fietsen) hoort er ook bij. In die periode gaan wij met hen op zoek naar positieve ankers zodat ze terug de draad kunnen opnemen in hun dag dagelijks leven.

Bekijk dit goed doel