ERA chocolaatjes - ERA MIJN-immo

Ten voordele van Mucovereniging

Wij bieden op ons kantoor in Beringen de enige echte ERA chocolaatjes aan aan onze klanten. Iedereen kan een doosje kopen voor €5. Op deze manier trachten wij de vereniging een duwtje in de rug te geven.
Steun daarom samen met ons De Mucovereniging vzw om hun nobele doel verder kracht bij te zetten!

Spring daarom gerust binnen bij ons in Beringen, op de Koolmijnlaan 34 bus 1!

Waarom dit goed doel?

Wij zetten ons graag in tijdens de Warmste Week 2019 ten voordele van De Mucovereniging vzw. Mucoviscidose is een dure ziekte, maar de Mucovereniging streeft ernaar om het leven van ieder kind, iedere jongere en iedere volwassenen met muco zo kwaliteits- en betekenisvol mogelijk te maken! Steun daarom samen met ons deze vereniging om hun nobele doel verder kracht bij te zetten.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel