ERA Chocolaatjes - ERA Janssens en Janssens

Ten voordele van HET BALANSKE

Wij verkopen op onze beide kantoren in Aarschot en Tielt-Winge ERA chocolaatjes aan €5,- per doosje en de inkomsten hiervan gaan integraal naar Het Balanske.

Waarom dit goed doel?

Met ons vastgoedkantoor ERA Janssens en Janssens uit Tielt-Winge zouden wij graag de locale VZW Het Balanske willen steunen. Op deze manier willen we graag een bijdrage verlenen aan de plek waar ouders met een kind met een beperking steun kunnen vinden. Dit onder andere door een waaier aan initiatieven en activiteiten aan te bieden, maar ook door een plek te zijn waar verschillende gezinnen elkaar kunnen ontmoeten op verschillende tijdstippen en samen een gezellige tijd kunnen doormaken.

HET BALANSKE

Het Balanske organiseert verschillende vrijetijdsactiviteiten voor kinderen en jongeren met een beperking en hun gezin.

Het centrum biedt een waaier van vrijetijdsactiviteiten aan zoals muziek, crea, sport, spel- en oudernamiddagen, tentenkampen, speelpleinwerking, volwassenwerking. Naast het aanbieden van eigen activiteiten zet Het Balanske zich ook in om andere organisaties en scholen te sensibiliseren en te vormen. Er wordt ook individuele vrijetijdstrajectbegeleiding aangeboden. Dienstverlening op maat staat centraal.

Uniek in het Hageland en ver daarbuiten zijn onze ingerichte snoezelruimtes waarvan gezinnen en groepen gebruik maken. Met het nieuwe dagcentrum ‘Kalebas’ bieden wij dagopvang in ateliervorm voor schoolverlaters en 18-plussers.

Bekijk dit goed doel