ERA Chocolaatjes - ERA Carl Tournier

Ten voordele van AKINDO

Met ons vastgoedkantoor ERA Carl Tournier willen wij ons inspannen om het goede doel AKINDO te steunen.

AKINDO verzorgt leuke vakanties voor jongeren uit maatschappelijk kwetsbare situaties.
Zelf hebben we al mogen zien watt een enorme meerwaarde dit kan bieden voor deze jongeren en vandaar onze actie om de mensen achter AKINDO extra te ondersteunen.

Wij hebben een lading ERA Chocolaatjes besteld om deze door te verkopen aan €5,- per pakje.
De opbrengst hiervan gaat integraal naar AKINDO.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben gekozen voor Akindo omdat we weten dat ze goed werk leveren in het ondersteunen van kinderen in moeilijkere situaties.
Ze geven hen de kans om toch te geniete van een deugddoende vakantie met de nodige begeleiding.

Doe zo verder!

AKINDO

Akindo staat voor Actie voor KINDeren met Ongelijke kansen. vzw Akindo organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare situaties. Vakantie is een recht voor iedereen en we zijn ervan overtuigd dat vrije tijd en ontspanning een waardevolle bijdrage levert aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het geheel van de werking doet beroep op een 300tal enthousiaste vrijwilligers. Voor de kinderen betekent met Akindo op vakantie gaan een warm avontuur waar ze echt meetellen. Een vrijwilliger ontdekt dat er meer is dan ‘vrienden, jeugdbeweging en studies'. Het aanvankelijk engagement groeit vaak door tot een dieper engagement. Een engagement voor de 4de wereld.

Bekijk dit goed doel