ERA chocolaatjes - ERA Belgium

Ten voordele van Mucovereniging

Als grootste Vlaamse vastgoednetwerk ERA vinden wij het belangrijk om ons steentje te kunnen bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen.
ERA makelaars zijn regionaal sterk verankerd om in hun omgeving een verschil te maken. In het kader van De Warmste Week zetten ze hun schouders onder lokale solidariteitsacties overal in Vlaanderen!
ERA Belgium roept elke ERA makelaar op om een leuke verkoopactie van ERA chocolaatjes op te zetten en hiermee geld in te zamelen voor zijn of haar lokaal goed doel. We trachten elke actie te begeleiden met de hashtag #erasteuntdewarmsteweek, dus blijf via Facebook of Instagram op de hoogte van wat onze ERA kantoren overal realiseren. Ook op het hoofdkantoor gaan we ERA chocolaatjes verkopen ter ondersteuning van de Mucovereniging, gezien één van onze medewerkers zelf ouder is van een Muco-patientje. Wij wensen hem, zijn familie en alle mensen met Muco hiermee een hart onder de riem te steken.

Waarom dit goed doel?

Wij willen als grootste Vlaamse vastgoednetwerk onze onafhankelijke kantoren motiveren om deel te nemen aan De Warmste Week met de ERA chocolaatjes actie, waarbij ze zelf een goed doel kunnen kiezen waarbij ze zich lokaal betrokken voelen. Daarnaast wensen wij ook vanuit ons hoofdkantoor een actie te kiezen waarbij onze medewerkers betrokken zijn. In dit geval is één van onze medewerkers zelf ouder van een Muco-patientje en wensen we hem, zijn familie en heel de Mucovereniging hierin een hart onder de riem te steken.

Mucovereniging

De Mucovereniging vzw is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families. Samen met de families, mucocentra en zorgverstrekkers zetten wij ons in voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mensen met muco in ons land. Onze eerste prioriteit is dan ook de 1275 kinderen, jongeren en volwassenen met muco in ons land bij te staan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. Dit kan enkel dankzij jouw steun!

Bekijk dit goed doel