Equestrians care for people

Ten voordele van Revalidatieziekenhuis Inkendaal VZW

De Belgische Ruitersportfederatie KBRSF heeft het hart op de juiste plaats. In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel veilt de federatie het Longines horloge van Peter Weinberg, chef d’équipe van de Belgische jumpingploeg. Dat horloge kreeg hij na de gewonnen Nations Cup finale van vorig jaar in Barcelona, hetzelfde horloge als dat van de ruiters. Bieden kunt u nu al via charity@equibel.be Dagelijks zal er een update worden gegeven, tot en met zaterdagmorgen 19 oktober om 10u, want zaterdagavond volgt de apotheose met de ultieme veiling tijdens de Woodland’s International Sales in Van Turnhout’s in Koningshooikt. De top drie van de Equibel online veiling zal zaterdagmorgen uitgenodigd worden om er ’s avonds bij te zijn.
Laat zien dat ook u het hart op de goede plaats heeft. De KBRSF en vzw Inkendaal zijn u nu al dankbaar.

Waarom dit goed doel?

De Belgische Ruitersportfederatie KBRSF heeft het hart op de juiste plaats. In het kader van De Warmste Week van Studio Brussel veilt de federatie het Longines horloge van Peter Weinberg, chef d’équipe van de Belgische jumpingploeg. Dat horloge kreeg hij na de gewonnen Nations Cup finale van vorig jaar in Barcelona, hetzelfde horloge als dat van de ruiters.

Revalidatieziekenhuis Inkendaal VZW

Inkendaal staat in het Pajottenland én ver daarbuiten bekend als het referentieziekenhuis inzake revalidatie. Ons team van 450 medewerkers draagt dagelijks zorg voor ongeveer 170 revalidanten in het ziekenhuis en zo’n 80 leerlingen in onze ziekenhuisschool.
We schrijven elke dag een enthousiasmerend verhaal van expertise, warmmenselijkheid, betrokkenheid en creativiteit.

Schrijf jij dit verhaal mee ? Organiseer een actie of event, kleinschalig of eerder groots, met een twist of als gewoon al gek genoeg is. Alles kan! Zo geef je het beste van jezelf, alleen of samen.

Bekijk dit goed doel

Video's