Engeltjes voor het leven

Ten voordele van KERAMIT OPEN HUIS

Onze Engeltjes die we zelf maken zijn van overschotjes draad en wol zo werken we creatief bevrijdend en dragen we ons steentje bij tegen de afvalberg. We verkopen ze in ons Open Huis Keramit en met de centjes kunnen we de bezoekertjes weer extra verwennen.

Waarom dit goed doel?

Omdat onze maatschappij nood heeft aan sociaal contact, luisterende oren, waar iedereen zichzelf kan zijn en waar iedereen welkom is. Waar men mensen samen brengt dit in een gezellige omgeving zonder vooroordelen. En waar men via creativiteit de geest kan vrijmaken.

KERAMIT OPEN HUIS

VZW Keramit Open Huis, wij zijn een creatief Open Huis voor Chronisch zieke mensen en hun omgeving door vrijwilligers! Wij hebben een 2de handscorner want ziek zijn maakt arm. Geven workshop allerlei in de namiddag en in beperkte groepen (max 6 pers) onder begeleiding, begeleide wandelingen om de mensen terug te laten bewegen en hun sociaal leven terug op rails te zetten, leuk samen zijn dit met een natje en een droogje, pure verwennerij. Ook geven wij zorgmassage voor chronisch zieke mensen, dit door twee lieve dames met een behaald diploma daarvoor. We hebben ook vaste knutselnamiddagen op donderdag en houden ervan dat alle materialen hier aanwezig zijn, weeral een zorg minder voor ons bezoekerje! En wie niet creatief is komt gewoon meegenieten van koffie en taart en een gezellige babbel... We hebben ook een Ruil-BIB met flyers van kom op tegen kanker, luisterende oortjes en open armen. Iedereen is welkom want iedereen zorgt wel voor iemand en kan er bij ons eens even tussenuit!

Bekijk dit goed doel