Empty Shop Herent tvv TEJO en Oostrem vzw

Ten voordele van De Wissel

Het weekend voor de Empty Shop opent, zamelen we graag jouw kledingstukken, schoenen en accessoires in (m/v/x/jong&oud). Deze zijn mooie stukken die je niet meer draagt en waarvan het een beetje pijn doet dat je ze weggeeft :-). Tijdens het Empty Shop verkoopweekend staan de deuren open voor het brede publiek en kan men komen snuisteren (en kopen) in onze shop met een drankje. Op vrijdag voorzien we een feestelijke opening met muziekband en in het weekend komt er een styliste langs met goede tips.

Onder het motto "hoe meer goede doelen hoe beter", hebben we ook een schrijftafel klaarstaan in het kader van de schrijfmarathon van Amnesty International, die zich dit jaar richt op jongeren.

Dit is een samenwerking tussen het huisvandeMens en Curieus vzw

Waarom dit goed doel?

De huizenvandeMens Vlaams-Brabant en Curieus Vlaams-Brabant willen graag een specifieke actie doen ten voordele van ‘de Wissel’ en 'Oostrem vzw'. De Wissel faciliteert initiatieven voor kwetsbare jongeren zoals onder meer ‘De Troubadours’ of ook ‘TEJO Leuven’. Oostrem is een dagcentrum voor mensen met een verstandelijke handicap. Hoe kunnen wij dat als socio-culturele en welzijnsorganisaties dat niet ondersteunen ;-)

De Wissel

De Warmste week van de Wissel staat volledig in het teken van het bestendigen en uitbouwen van de Troubadours-werking.

Troubadours is een muzikale jonge bende die ontroert, laat glimlachen of doet dromen. Gepassioneerd zingen deze jongeren uit vaak kwetsbare situaties over wat hen bezig houdt. Ze wekken bewondering en zijn kritisch over de wereld. Ze geven zich helemaal voor een groot en klein publiek.

***Een eigen rubriek bij Iedereen Beroemd***
Vanaf 5 september om 19.40 op Eén maak je tien donderdagen lang de opnames van een nummer mee, inclusief het verhaal dat er achter zit.

***Release eerste album - 30.11.2019***
Zaterdag 30 november komt deze jonge bende naar Leuven om hun nieuwe album live te spelen in Het Depot. De 10 nummers vol eerlijke ontroering zijn vanaf dan ook beschikbaar op cd, download en stream.

***Volg Troubadours online***
Website www.troubadours.be
Facebook www.fb.com/troubadours.troubas

Bekijk dit goed doel